Tribünler pislik içindeydi

Tribünler pislik içindeydi Tribünler pislik içindeydi
A- A+
Reklam

Her fırsatı değerlendirerek uzmanı olduğu sosyal mecralarda algı operasyonları peşinde koşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamalarında da şovlarına devam edince, asli görevlerini yapmamasının bedelini yine Bolulular ödedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli başta olmak üzere Belediyede çalışan personelini sosyal medyada kullanacağı videolarda görevlendiren Tanju Özcan’ın şov merakı nedeniyle Atatürk Stadyumuna gelen binler, çamur ve pislik içindeki tribün koltuklarıyla karşılaştı.

Özellikle Kale arkası tribünün hi temizlenmemesi nedeniyle koltukların çamur ve pislik içinde olmasından dolayı buralara oturmak zorunda kalırlarken, birçok Bolulu da pis koltuklara oturmamak için kutlama törenini saatlerce ayakta izlemek zorunda kaldı.

Bolu ve Bolulularla ilgili bir derdi olmadığı için stadyumu temizletmeyen Tanju Özcan’ın giydiği frak ve papyonuyla tribünleri dolaşarak yapmak istediği şovu ise yine iş bilmezliğinin kurbanı oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Filiz (6 ay önce)
    Ya nasil bu kadar adami yerden yere vuruyorsunuz anlamiyorum. Bugune kadar gelenler ne ysptiki bu adama bu kadar yukleniyorsubuz siz. Senelerdir o satatda hic boyle kutlamalar olmadi. Yazik valla. Hic sevmiyorsuniz belli ama yaptigi etkinliklerin hepsinde gidiyorsunuz.. hangisi cikipta onun gibi icinden geleni soyledi. Adamin ayakkabisina kadar laf edecegijie bi kerede teşekkür etmeyi ogrenin.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler