İstanbul’da dronlar, Bolu’da O uçtu

İstanbul’da dronlar, Bolu’da O uçtu İstanbul’da dronlar, Bolu’da O uçtu
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyetin yeni yüzyılında projelerini açıkladı. Oğuzhan Koç konseri sırasında eline mikrofonu alarak Cumhuriyetin yeni yüzyılında Bolu Belediye Başkanı olarak hedeflerini açıklayan Özcan; led ekran, mantar, konserve derken şimdi de Bolu’dan 2 veya 3 sanatçı çıkarma vaadini Bolulularla paylaştı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları boyunca giydiği frakla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Özcan, Türk sinemasının unutulmaz ismi “İnek Şaban” ismiyle gönüllerde taht kuran Kemal Sunal’ın “En Büyük Şaban” filmindeki frak giydiği sahneyi de Bolululara hatırlatmış oldu.

“BENİM GİBİ ATATÜRKÇÜ BİR KARDEŞİME BIRAKACAĞIM”

Soğuktan dolayı kelimelerin ağzından dilinin dolandığı görülen Özcan; “Göreve geldik,  Bolu’yu renkli bir şehir haline getirmeye çalıştık. Sanatla ve sanatçıyla buluşturmaya çalıştık. Şuna emin olun önümüzdeki 5 yıl, Bolu sanatın ve sanatçının başkenti olacak. Size söz veriyorum. Bir abiniz olarak, bir kardeşiniz olarak. Sanatçıyı hakir gören, sanatı hakir gören, böyle mitinglere karşı gerici zihniyeti temsil edenlere bu belediyeyi asla teslim etmeyeceğim. Ve yine şunun sözünü veriyorum. 5 yıl sonra bu görevi, benim gibi Atatürkçü, gerçek Kuva-i Milliyeci, Atatürk devrimlerine sonuna kadar inanan bir kardeşime bırakacağım” dedi.

“EN AZ 2 VEYA 3 SANATÇI BOLU’DAN ÇIKACAK”

Yeni dönem için büyük projelerini konser sırasında açıklayan Tanju Özcan, Bolu’da sanatı ve sanatçıyı destekleyeceklerinin altını çizerek, “Şunu da göreceksiniz, sanatçıya destek nasıl verilirmiş. Oğuzhan Koç kardeşim şahit olsun, önümüzdeki dönem, 5 yıl içerisinde Türkiye’ye mâl olmuş, en az 2 veya 3 sanatçı Bolu’dan çıkacak. Destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“14’ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI SEÇİMLERİ DE VAR”

13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi de aday adaylığını açıklamasına hatta resmi başvurusunu da Millet İttifakını oluşturan Siyasi Parti Genel Başkanlarına mektup yazarak yapmasına karşılık mülakata dahi çağrılmayan Tanju Özcan, 14’ncü Cumhurbaşkanı adayı olacağının sinyallerini de verdi.

Özcan, gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair de “Bolu’nun plakası 14 biliyorsunuz. 4-5 yıl içerisinde 14’üncü Cumhurbaşkanı seçimleri de var. Bir de Bolu’dan Cumhurbaşkanı çıkaracağız. Var mısınız?” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler