Helal olsun sana Metin Vural

Helal olsun sana Metin Vural Helal olsun sana Metin Vural
A- A+
Reklam

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde öğrenim görmek için ilimize gelen üniversite öğrencileri ve aileleri KYK Yurt Müdürlüklerinde gördükleri ilgiden dolayı memnun bir şekilde ilimizden ayrılıyorlar.

Özellikle Bolu Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Metin Vural’ın yurt önünde gerçekleştirdiği aktiviteler ve ailelere gösterdiği ilgi takdirle karşılanıyor.

2022-2023 Akademik yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler Bolu Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurdu, Bolu Gölköy Kız Öğrenci Yurdu, Seyyide Nefise Kız Öğrenci Yurdu, Bolu İzzet Baysal Kız Öğrenci Yurt Müdürlüğü ve Bolu Hacı Mehmet Astarcı Yurdu’na aileleriyle birlikte gelerek, yerleşmeye başladılar.

Öğrencileri ve ailelerini en güzel şekilde Bolu’da ağırlamak ve Bolu’dan olumlu izlenimlerle ayrılmaları için yoğun mesai harcayan Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Metin Vural, yaptığı organizasyonlarla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Makam odasında oturmak yerine gün boyu yurt bahçesinde Bolu’ya gelen öğrenciler ve aileleri karşılayan Vural, öğrenci ve yanlarında eşlik eden aileleri ile tek tek tanışarak, hem Bolu hem de Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurdu hakkında bilgilendirme yaptı.

Öğrenci ve aileleri yurt girişinde kolonya ikram edilerek karşılanırken, çay ve kuru pasta ikramı ile de yorgunlukları alındı. Öğrencilerin kayıt işlemlerini tamamladıkları sırada ailelere de dinlenmeleri için masa ve sandalyeler hazırlanarak, dinlenmeleri sağlandı. 

Son olarak bahçeye ses sistemi kurarak öğrenci ve ailelerini müzik eşliğinde karşılayan Müdür Metin Vural, öğrencilerle halay çekerek, onlara müdür olarak değil bir abi, bir dost olacağı mesajını da verdi.

Seyit Avşar Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Metin Vural; “Aziz milletimizin kıymetli evlatlarını evladımız biliyoruz. Anneler babalar gözünüz arkada kalmasın. Kuzularınız yeni ailesinin güvenli ve sıcak yuvasında...” sözleriyle bu güzel anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler