"Her daim Bolu'nun yanındayız"

A- A+
Dışişleri ve Milli Savunma Bakanlarının, İsrail’in Lübnan’a yaptığı saldırılar hakkında parti gruplarını bilgilendirilmesi görüşmeleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül arasında fotoğraf karesine yansıyan diyalog merak uyandırdı.
Oturum öncesi MHP kulisinde oturan Bahçeli'ye elindeki cep telefonundan bir şey anlattığı görülen Milletvekili İsmail Akgül'e, www.bolupostası.com Gazetesi olarak resim karesine yansıyan samimi ve içten sohbette neler konuşulduğunu sorduk.
Selam vererek, halini hatırını sorduğunu söyleyen Behçeli'nin kendisine "Nasıl gidiyor Bolu'daki çalışmalar" diyerek soru yönelttiğini söyledi. Kuliste ayak üstü fırsat bu fırsattır diyerek yaptığı çalışmaların telefonunda kayıtlı olan sunumunu açtığını söyleyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bahçeli'ye hem Bolu için bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları hem de takip ettiği projeler hakkında Bolu brifingi verdiğini ifade etti.
Özellikle takip ettiği projeler noktasında destek istemesi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin; "Her daim Bolu'nun yanındayız" diyerek cevap verdiğini ifade eden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bahçeli'nin Bolu'ya ve MHP Teşkilatlarına da selam götürmesini istediğini söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler