Hisarcıklıoğlu'ndan destek istedi

Hisarcıklıoğlu'ndan destek istedi Hisarcıklıoğlu'ndan destek istedi
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu’nun başta 2. Organize Sanayi Bölgesi, Hızlı Tren gibi acil çözüm bekleyen konularına yönelik çalışmaları için destek turlarına devam ediyor.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alemdar; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve Meclis Üyeleriyle yakaladıkları uyumu, Bolu’ya hizmete dönüştürmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bolu’nun her alandaki sorunlarına yönelik hazırladıkları çözüm önerilerinden oluşan dosyaları siyasilere, ilgili Bakanlara veren Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, son olarak da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi.

Samimiyetleri dikkat çekti

Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Ödül Töreni ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2023 Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde bir araya gelen Hisarcıklıoğlu ve Alemdar arasındaki samimiyet fotoğraf karelerine yansıdı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaptıkları çalışmalar hakkında her iki ödül töreni sonrası düzenlenen dar katılımlı toplantılarda bilgi aktaran Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar; Bolu’nun ekonomisine ciddi değer katacak 2. Organize Sanayi Bölgesi ilanı ve Yüksek Hızlı Trenin Bolu’dan geçmesi için yaptıkları çalışmaların da içinde bulunduğu tüm projeleri hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler