Mustafa Fedaker Hoca’nın acı günü

Mustafa Fedaker Hoca’nın acı günü Mustafa Fedaker Hoca’nın acı günü
A- A+
Reklam

Öğrencilerinin ve çevresindeki gençlerin ilim irfan yolunda ilerlemesi, milli duygu ve düşüncelere sahip nesiller yetişmesi için uzun yıllar eğitim camiasına hizmet ettikten sonra emekliliğinde de Bolu’da birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevler alan Mustafa Fedaker Hoca’nın eşi vefat etti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Fedaker, ve Bolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Sare Bulut’un da Anneleri Fatma Fedaker’in Cenazesi 20 Aralık Çarşamba (bugün) Merkez Çivril Köyünde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Merhume Fatma Fedaker büyüğümüze Allah’tan rahmet, Mustafa Fedaker Hocamız nezdinde Fedaker Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • ISMAIL FİDAN (4 ay önce)
    Değerli Hocamın çocuklarının Başı sağ olsun Fatma teyzeye ALLAH RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Almalı (4 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,Allah sevgili hocamızada sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler