Tanju Özcan’ın her programına zenne gelecekmiş

Tanju Özcan’ın her programına zenne gelecekmiş Tanju Özcan’ın her programına zenne gelecekmiş
A- A+
Reklam

Sosyal medyadan sık sık karşı karşıya gelen iki isim bu sefer de “kıvırma” tartışması için bir kere daha karşı karşıya geldi.

Geçtiğimiz yıl 2023 Genel Seçimleri öncesi “Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilirse 2024 yılında yüzde 100 kazanacağımı bilsem de aday olmayacağım” sözlerinin ardından geçtiğimiz gün açıklama yaparak “O günkü düşüncelerim ile bugünkü düşüncelerim değişebilir. Ülkenin şartları değişebiliyor” ifadelerini kullanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın her programına “zenne” gönderileceği iddiası önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’den geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gökçek; 

“Eyvah..

Eyvah..

Kulağımıza gelen iddia…

Doğru mu değil mi göreceğiz…

Kılıçdaroğlu ekibi “Yetenek sizsiniz” programındaki zenneyi, Tanju Özcan’ın Bolu’daki her programının karşısına gönderip gösteri yaptıracakmış…

Amaç siyasi oryantali Bolululara hatırlatmamış..” iddiasında bulundu.

CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir hazırlık içinde olup olmadığı bilinmese de Melih Gökçek’in bu iddiasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ne cevap vereceği ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler