Hülya Velioğlu vefat etti

Hülya Velioğlu vefat etti Hülya Velioğlu vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu Barosu'nun başarılı ve sevilen avukatlarından Hülya Velioğlu vefat etti.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Avukat Hülya Velioğlu, yaşam mücadelesini kaybetti. Durumunun ağırlaşması nedeniyle 3 gün önce hastaneye kaldırılan Velioğlu, bu akşam hayatını kaybetti.   

Karacasu Beldemizin sevilen Ailelerinden Velioğlu Ailesine mensup olan Avukat Hülya Velioğlu'nun vefatı; Ailesi, Bolu Barosu ve tüm Bolu'da üzüntüyle karşılandı.

Velioğlu için Bolu Adliyesi’nde tören düzenleneceği öğrenildi. Merhume Hülya Velioğlu'nun cenazesi ise, 9 Aralık Cumartesi günü kalıcı konutlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığına defnedilecek. 

www.bolupostası.com Gazetesi olarak sevgili Hülya Velioğlu Ablamıza Allah'tan rahmet, Ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler