Mengen’de sevilen bürokrat aday oldu

Mengen’de sevilen bürokrat aday oldu Mengen’de sevilen bürokrat aday oldu
A- A+
Reklam

Mengen’de 14 yıldır İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapan Gültekin Çetinkaya, 2024 Yerel Seçimlerinde Mengen Belediye Başkanı olmak için görevinden istifa ederken, MHP’den aday adaylığı müracaatında bulundu.

Mengen’de sevilen bir isim olan Çetinkaya, 27 yıllık bürokrasi tecrübesini Mengen’e hizmet olarak dönmesi için aday olduğunu söyledi.

Özgeçmişi hakkında açıklamada bulunan MHP Mengen Belediye Başkan Aday Adayı Gültekin Çetinkaya; “2 Nisan 1971 yılında Mengen'de doğdum. İlk ve ortaokulu Mengen'de liseyi Bolu Cumhuriyet Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümünde tamamladım. Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön lisans, İşletme Lisans Programlarından mezun oldum. Kamudaki çalışma hayatına1996 yılında Türk Parlamenterler Birliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Vakfında başladım. 1999 yılında Devlet Memurluğu Sınavını kazanarak, 2000 yılında Ankara Valiliği emrine atandım. Ankara Valiliğinde İl Yazı İşleri Müdürlüğü ve İl Mahalli İdareler Müdürlüğünde memur ve şef olarak görev yaptım. 2008 yılında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Bütçe Şube Müdürlüğü Bütçe Şefliğine atandım. Bütçe Şube Şefliği ve Bütçe Şube Müdür Vekili olarak görev yaptım. Çok sevdiğim ilçemize ve siz değerli hemşerilerimize doğrudan hizmet edebilmek amacıyla 2010 yılında Mengen İlçe Nüfus Müdürlüğüne Şef olarak atandım. 2011 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavında başarılı olarak Kıbrıscık Kaymakamlığı emrine İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak atandım. Kadro boşalması nedeniyle 2013 yılında Mengen Kaymakamlığı emrine İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak naklen atandım. Yaklaşık 14 yıldır siz değerli hemşerilerime ve çok sevdiğimiz ilçemize hizmet etmekte iken sizlere daha etkili ve yetkili hizmet edebilmek adına kamudaki görevimden istifa ederek 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Mengen Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldum” dedi.

Mengen’de toplumun her kesimini kucaklayıcı bir Belediyecilik anlayışıyla hizmet etmek için Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirten MHP Mengen Belediye Başkan Aday Adayı Gültekin Çetinkaya; “Devlet terbiyesi ile edindiğimiz 27 yıllık tecrübelerimizle, İlçemizin refah ve huzuru için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle, örf ve adetlerimize dayalı sevgi ve saygının en önde tutulacağı hizmet anlayışımızla, toplumun her kesimini kapsayıcı, adil ve eşit hizmet anlayışımızla Mengen’e hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler