İmaret Meydanı’nda sona gelindi

İmaret Meydanı’nda sona gelindi İmaret Meydanı’nda sona gelindi
A- A+
Reklam

Bolu’da her yerel seçimlerde Belediye Başkan Adaylarının seçim beyannamesinde yer alan ve kazanan Belediye Başkanlarının bugüne kadar gerçekleştiremediği İmaret Meydanı Projesi’nde sona gelindi.

İmaret Cami ve Demokrasi Meydanı’nı birleştirecek olan İmaret Meydanı Projesi’nin ilk ayağı hatırlanacağı üzere Eski Katlı Otopark’ın yıkılması ile hayata geçmiş, Bolu Belediyesi’nin tam karşısında bulunan iki binanın da istimlak edilmesiyle hız kazanmıştı.

Bolu Belediyesi tarafından istimlak edilen iki binanın yıkımına başlanırken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada, binaların yıkılmasından sonra meydanın yepyeni bir görüntüyle Boluluların hizmetinde olacağını söyledi.

İmaret Meydanı Projesi’nin tüm Belediye Başkanlarının hayali olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan yaptığı açıklamada; Tüm belediye başkanlarının hayali olan İmaret Meydanı Projesi’nde sona gelindi. Kamulaştırılan 2 binanın yıkımının ardından, meydan yepyeni görünümüyle Boluluların hizmetine açılacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler