Özcan yine ulusal gündemde

Özcan yine ulusal gündemde Özcan yine ulusal gündemde
A- A+
Reklam

CHP’de çıkan 100. Yıl Affından yararlanarak Kemal Kılıçdaroğlu sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte başlayan yeni dönemde Partisi CHP’ye geri dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın TBMM’de katıldığı ilk Grup Toplantısı yine ulusal basında geniş yankı buldu.

Özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in; ““Bu bir veda değil, bir bayram devir teslimi. Ama bir de kavuşma var. Kavuşma ne, kavuşma Tanju Özcan. Burada birlikte görev yaptığımız ve uzun yıllar Bolu’ya hizmet eden Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan, geçen hafta aramıza döndü. Hoş geldiniz başkanım” sözleriyle Grup Salonunda bulunan CHP’lilere Başkan Tanju Özcan’ı alkışlatması, hem ulusal basında hem de yerel basında ana haberlerin ve tartışma programlarının ilk gündem maddesi olarak yer aldı.

Memnun olmayanlar da var..!

CHP Grup Toplantısı için TBMM’deki CHP Grup Salonunu hınca hınç dolduran Türkiye’nin dört bir yanından gelen CHP’lilerin ilgisiyle karşılaşan Tanju Özcan’ın dönüşü salonda büyük sevinç yaratırken, kameralara iki kişinin ise mutsuz ifadelerinin yansıması dikkat çekti.

Gazetemizde de haber yaptığımız CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in mutsuzluğu resimlere ve sosyal medya paylaşımlarına yansıdı. Genel Başkan Özgür Özel’in sözleri sonrası yanında oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ayağa kalkması ve salonun alkışlamasına da mecburen iştirak eden CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in yüz ifadesi ve mimikleri, ikili arasındaki buzların erimediği şeklinde yorumlandı.

El hareketi gündem oldu

Salonda mutsuzlukları bariz bir şekilde kameralara yansıyan iki kişiden birisi CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş olarak dikkat çekerken, alkışlara karşılık vermek için ayağa kalkarak salonu selamlayan Başkan Tanju Özcan’ın tam arkasındaki kişinin bu sırada yaptığı el hareketi ise ulusal basına ve sosyal medya paylaşımlarına konu oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu döneminde ihraç edilmesine karşılık kendisi Genel Başkan olur olmaz tekrar Partiye aldığı Tanju Özcan’ı tekrardan aralarına katıldığı için alkışlattığı esnada bir parti üyesinin hareketi dikkat çekti.

Ulusal basında ve sosyal medya platformlarında CHP’li kişinin el hareketi yaptığı video izlenme rekorları kırarken, bu hareketi yapan CHP’linin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler