Hüseyin Serin Abisini kaybetti

Hüseyin Serin Abisini kaybetti Hüseyin Serin Abisini kaybetti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesinde uzun yıllar Yazı İşleri ve Muhasebe Müdürlüğü görevlerini yaptıktan sonra emekli olarak siyasete atılan ve halen Bolu Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunan Hüseyin Ekrem Serin, Abisi İhsan Serin’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Bolu’nun sevilen isimlerinden Hüseyin Ekrem Serin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; “Değerli büyüğüm, ağabeyim İhsan SERİN vefat etmiştir. Cenazesi 24.02.2024 tarihinde Karamanlı Mahallesi Yeşil Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir” sözleriyle acı kaybını sevenleriyle paylaştı.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum İhsan Serin’e Allah’tan rahmet, değerli büyüğümüz Hüseyin Ekrem Serin nezdinde Serin Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler