Naim Müdüre böbrek nakli yapıldı

Naim Müdüre böbrek nakli yapıldı Naim Müdüre böbrek nakli yapıldı
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan, böbrek nakli ameliyatı oldu.

Uzun bir süredir böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle diyaliz tedavi gören ve kendisine uygun bir böbrek için sırada bekleyen Naim Ayhan’a uygun böbrek bulundu. Bursa Acıbadem Hastanesi’nde ameliyata alınan Ayhan’a böbrek nakli gerçekleştirilirken, ameliyatın başarılı geçtiği ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Bolu Belediyesi’nin güler yüzü olarak Bolu’da sevilen biri isim olan Naim Ayhan, eşi Filiz Ayhan aracılığıyla sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak; “Böbrek nakli ameliyatım çok iyi geçti. Sağlık durumum iyi. Dualarınızı bekleriz” diye konuştu.

www.bolupostası.com. Gazetesi olarak Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim acil şifalar versin inşAllah..

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler