İçi kan ağlaya ağlaya göbek attı..!

İçi kan ağlaya ağlaya göbek attı..! İçi kan ağlaya ağlaya göbek attı..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’lilerden umduğu desteği bulamadığı “Adalet ve Değişim” Yürüyüşünün 3’ncü gününde Gerede’ye ulaştı. Bolu Belediyesi'ni 4 yılda iflasın eşiğine getiren; esnafın ve emekli olan 138 personelin alacaklarını alabilmek için kapıya dayandığı, günü kurtarmak adına Belediyenin yerlerinin yok parasına peş peşe satıldığı bugünlerde, kendi siyasi ikbali için yaptığı şovların bir parçası olan Tanju Özcan'ın bu yürüyüşüne Bolu Halkı; “Ayranı yok içmeye” adını taktı.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yürüyüşüne CHP'lilerin destek vermemesi nedeniyle; kurmaylarına, her gün personeliyle birlikte dönüşümlü olarak yürüyüşe katılması talimatı verdiği iddia edildi. Bugünkü yürüyüşte de sayısı Tanju Özcan tarafından bilinen Belediye şirketlerinin en tepesindeki isim olan Ali Sarıyıldız'ın personeliyle  birlikte  yürüyüşe katıldığı iddia edildi.

CHP’lilersiz, CHP’ye yürüyor

Yürüyüşün ilk günü uğurlama töreninde başlayan Belediye personelinin çilesi ise bilmek bilmiyor. Yürüyüşün, CHP’liler tarafından ilgi ve destek görmeyeceğini en başından beri bilen Tanju Özcan, yürüyüşe başlayacağı Anıt Park’ta gerekli kalabalığı Belediye Personeli ile sağlanması için Kurmayları ile birlikte çaba sarf ederken, yürüyüşün 3’ncü gününde de CHP’lilerden destek göremedi.

Yürüyüşün ilk günü akşamı destek bulmak amacıyla defalarca Boluluların cep telefonlarına SMS atarak destek arayan Başkan Özcan, aradığı desteği bulamayınca yine Belediye personelini sahaya sürdü. Emniyet Güçleri, Basın Mensupları ve Belediye Personeli hariç 10 kişilik bir ekiple yürüyüş yapan Tanju Özcan’ın yanında yürüyenler arasında ise CHP’ye üye sayısı ise bir elin parmaklarını geçmiyor.

Personele yürüyüş baskısı

Yanında yürüyen kişi bulamayan Tanju Özcan, yürüyüşü kalabalık göstermek için Belediye personelini devreye soktu. Başkan Yardımcıları ve Belediyeye bağlı Şirketlerin yetkililerinin yürüyüşe katılmaları için personele baskı yaptıkları iddiaları ise artık Bolu’da yüksek sesle konuşulmaya başladı. Devlet Memuru Başkan Yardımcıları ve Belediye Şirket Yöneticilerinin en ön saflarda tempolu bir şekilde yürüdükleri gözlenen yürüyüşün 3’ncü günü ise neşeli başladı.

İçi kan ağlaya ağlaya oynadı..!

Bolu Oyun Havaları ile başlayan yürüyüşte müziğin ritmine kendini kaptıran Tanju Özcan da ortaya çıkarak kıvrak hareketlerle bu alanda da ne kadar maharetli olduğunu gösterdi. Yürüyüşe CHP’liler tarafından destek ve ilgi gösterilmemesi nedeniyle moralinin bozuk olduğu iddia edilen Tanju Özcan, çiftetelli oynayarak, en başarılı olduğu alan olan algı oluşturma kabiliyetini yine devreye soktu ve içi kan ağlarken, “keyfim yerinde” mesajı verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler