Gölgede olsa bu açıklamayı yapmazdı..!

Gölgede olsa bu açıklamayı yapmazdı..! Gölgede olsa bu açıklamayı yapmazdı..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşünün ilk günü sonunda yaptığı açıklamalar sonrası, Bolu Halkı sağlığından endişe etmeye başladı.

Sıcak havalarda ve tatillerde balta Kıbrıs olmak üzere Akdeniz ve Ege’nin sıcak sularında serinlemeyi tercih eden Başkan Özcan, 40 dereceyi bulan sıcak altında yaptığı yürüyüş sonrası Bolu ile ilgili söylediği sözler sonrası, vatandaşlar; “Acaba başına güneş mi geçti” diye endişe ettiler.

Başladığı bir çok projesi yarım duran, bitirdiklerinin hemen hemen hepsinin de bir çok eksiği olan Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nin yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle kapısına dayanan alacaklıları, kıdem tazminatı için Belediye önünde eylem yapan emekli işçilerini, maaşlarını alamadıkları için ya işi bırakan ya da Bayramı aileleriyle birlikte parasız geçirmeye mahkum bırakılan Belediyeye ait şirketlerdeki çalışanları çabuk unuttu. Bunun yanında köstebek yuvasına dönen yollar, ana arterlerdeki yollarda oluşan bir araç lastiği genişliğindeki çukurlar, bitirilemeyen dönel kavşaklar, doğal botanik bahçesine dönen kaldırımlar, kalitesiz işçilik ve malzeme nedeniyle katledilen caddeler, aylarca sürmesi nedeniyle Bolu Halkını canından bezdiren çalışmaların çilesini vatandaş çekerken, Başkan Özcan, güneş altında yürüyüş yapmanın etkisiyle Bolu’da sorun olmadığını söyledi.

Türkiye’nin en başarılı ilk 5 Belediyesi, Bolu Belediyesiymiş..!

Ulusal siyasete yön vermek için gününün büyük bir bölümünü sosyal medyada geçiren ve Bolu’nun sorunlarından bihaber yaşayan Tanju Özcan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın kendisine yönelik sözlerini soran basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bolu’da sorun olmadığını” iddia etti.

Bolu tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız Belediye Başkanı olduğu Bolu Halkı tarafından ilan edilen Başkan Özcan, Bolu’da sorun olmadığını ifade ederek; “Öztrak; “Faik Öztrak’a yakışan çapsız açıklamalar olmuş. Aslında O’na cevap vermeye değmez ama birkaç şey söyleyeyim. Önce Faik Bey bahçıvan ama biberi yok, sözcü ama hiçbir şeyden haberi yok. Bolu’da anketçiler, Bolu’nun en büyük soru nedir diye soruyorlar. Sorun yok, cevabı çıkıyor. Son 4 yılda yapılan bütün anketlere bakarsanız, Türkiye’nin en başarılı ilk 5 Belediye arasında çıktığımız görülüyor. Türkiye’nin en temiz şehrinde yaşıyoruz. Sayın Faik Öztrak’ın bunlardan haberi olmadığı için, fildişi kulesinden hiç çıkmadığı için bunlardan haberi yok” dedi.

Faik Öztrak ne demişti?

Hatırlanacağı üzere dün kendisine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından başlatılan “Değişim ve Adalet Yürüyüşü” ile ilgili görüşleri sorulan Öztrak; “Belediye Başkanları öncelikle kendi illeri ve ilçelerinin sorunlarını çözmeli. Hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan; vereceği hizmetlerde Hükümet engel çıkarttı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Şimdi bu kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına, Bolu’nun sorunlarını çözsün” ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler