“Siz bu yürüyüşü neden yapıyorsunuz?”

“Siz bu yürüyüşü neden yapıyorsunuz?” “Siz bu yürüyüşü neden yapıyorsunuz?”
A- A+
Reklam

CHP Genel Merkezine “Adalet ve Değişim” sloganıyla yürüyüşe başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha ilk adımını atar atmaz CHP’lilerin protestosuyla karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu koltuktan indirmek için yürüyüşe çıktığını söyleyen Tanju Özcan, Anıt Parktaki uğurlama töreni sonrası İzzet Baysal Caddesine adım atar atmaz, CHP’li iki kadını n tepkisiyle karşılaştı.

Özcan’ın yanına sokulan Kadınlar; “Bolu’da CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, MHP’ye oy verdi. Siz neden bu yürüyüşü yapıyorsunuz” diye eleştiride bulundular.

CHP’li kadınların bu tepkisini “Ben onu bilmem” diyerek yanıtlayan Tanju Özcan ise kadınların yanlarından uzaklaştırılması sonrası yürüyüşüne devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler