İki konuda destek sözü verdi

İki konuda destek sözü verdi İki konuda destek sözü verdi
A- A+
Reklam

Bolu Valisi Erkan Kılıç, top başı yaparak 2023-2024 sezonun hazırlıklarına başlayan Boluspor Futbol Takımını, kamp yaptığı Tesislerinde ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve şehrin Milletvekillerinin sezon öncesi bir ziyareti çok gördükleri Boluspor’u ilk ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, Boluspor’un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların aşılması için yaratılacak kaynaklar noktasında da destek sözü verdi.

Kulüp girişinde Boluspor Başkan Vekilleri Kamuran Avcı ve Ergün Söbütay tarafından karşılanan Vali Kılıç, Teknik Direktör Turgay Altay idaresinde sezona hazırlanan Futbol Takımını antrenman sahasında ziyaret etti.

Yeni sezon öncesi Altay ve futbolculara başarılar dileyen Kılıç, Boluspor camiası olarak her zaman hedeflerinin Süper Lig olduğunu hatırlattı.

Daha sonra Boluspor Başkan Vekilleri Kamuran Avcı ile Ergün Söbütay ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Bolu Valisi Erkan Kılıç, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Kulübü yaşatmak adına yaptıkları mücadeleyi yakından bildiğini ve fedakarlıkları için teşekkür ettiğini söyleyen Vali Kılıç, Boluspor takımının acilen ihtiyacı olan maddi kaynakların yaratılması noktasında da üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini söyledi.

Başkan Savaş Abak’ın uzun süredir talep ettiği fakat bir sonuç alamadığı; “Abant’ın giriş ücretlerinin Boluspor’a verilmesi” konusunda Tarım ve Orman Bakanı ile görüşeceğini söyleyen Kılıç, konunun takipçisi de olacağını ifade etti.

Yerel yönetimler ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşerek maddi destek konusunda bir çalışma yapacağını da belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, herkesin Boluspor için üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler