Alacaklılar kapıda, O şov peşinde

Alacaklılar kapıda, O şov peşinde Alacaklılar kapıda, O şov peşinde
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’ni borç batağına sürükleyen ve yaşanan ekonomik sıkıntı yüzünden bir çok projesi yıllardır yarım bekleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi ikbali için Bolu’nun imkanlarını kullanmaya devam ediyor.

CHP’den kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesi sonrası siyasi hayatı açmaza giren ve kendine yeni siyasi kapılar açmak için Ankara’ya yürüyüşe geçen Tanju Özcan, arkasında ise kapısına dayanmış yüzlerce alacaklı bıraktı.

Siyasi ikbali için Ankara’ya yürüyen Tanju Özcan arkasında ise; Bolu Belediyesi ve Belediyeye bağlı şirketlere yaptıkları işin parasını alamayan yüzlerce esnaf, parasızlık yüzündün bitirilemeyen projeler, Mart ayında ödeyeceği sözü verdiği 138 emekli işçinin kıdem tazminatı ve Kurban Bayramını maaşlarını alamadıkları için parasız geçirmek zorunda kalan onlarca Belediye Şirketi çalışanı bıraktı.

Hak, adalet ve kul hakkı sözcüklerini çok rahatlıkla sosyal medya uzmanı olarak bu mecralarda kullanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın idaresindeki Bolu Belediyesinin mali durumu karşısında ise vatandaşlar; “Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider Ankara’ya” diye eleştiride bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler