İl Başkanına büyük saygısızlık

İl Başkanına büyük saygısızlık İl Başkanına büyük saygısızlık
A- A+

13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu mitingi bitiminde Millet İttifakı ortağı Bolu Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Günenç, Kılıçdaroğlu’nun korumaları tarafından tartaklandı.

Miting bitiminde seçim otobüsüyle Millet İttifakı ortağı İl Başkanlarını da yanından alarak alandan ayrılmak isteyen 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın korumaları bu sırada otobüse binmek isteyen Bolu Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Günenç’e fiziki müdahalede bulundu. Günenç’in de korumalara karşılık vermesi sonrası Kılıçdaroğlu’nun otobüsünün önünde arbede yaşandı ve Günenç otobüsten uzaklaştırıldı. Millet İttifakı ortağı Bolu İl Başkanları teker teker otobüse binerken dışarıda kalan Bolu Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Günenç, Bolu CHP Teşkilat Mensuplarının uyarısı sonrası otobüse alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler