İl Genel Meclisi buruk başladı

İl Genel Meclisi buruk başladı İl Genel Meclisi buruk başladı
A- A+
Reklam

İl Genel Meclisi Kasım ayı oturumları bugün yapılan toplantıyla başladı. 2023 yılı bütçesinin de görüşüleceği Kasım ayı Meclis toplantılarında, İl Genel Meclisi Üyelerinin morallerinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yeniçağa İl Genel Meclisi Üyesi Tevfik Ay’ın dün vefat etmesi haberi ile mesai arkadaşlarını kaybetmelerinin üzüntüsünün verdiği buruklukla başlayan toplantı öncesi İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın tarafından vefat eden Tevfik Ay’ın sırasına çiçek konuldu.

Ay’ın Yeniçağa’da kılınacak Cenaze Namazına katılmak için toplantıyı erken bitiren İl Genel Meclisi Üyeleri daha sonra hep birlikte Yeniçağa’ya geçtiler.

Bolu İl Genel Meclisi’nin sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili yapılan açıklamada ise; “İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarımıza buruk başladık. 

Değerli İl Genel Meclis Üyemiz Tevfik Ay'ın aramızdan vakitsiz ayrılışı bizleri derinden üzdü. Toplantı öncesi Meclis Üyemiz Zerrin Yavuz Açıkalın tarafından Tevfik Ay'ın boş kalan koltuğuna çiçek bırakıldı. Bir kez daha Tevfik Ay'a Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” İfadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler