İmza attırıp, garantiye aldılar

İmza attırıp, garantiye aldılar İmza attırıp, garantiye aldılar
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz yıl katıldığı TV programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi durumunda Bolu’da Belediye Başkan Adayı olmayacağı sözünü verdikten sonra yeniden aday olması karşısında “kıvırdı” şeklinde eleştirilere maruz kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sefer de siyaseti bırakacağı sözünü verdi.

TV100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, programın yorumcularından Gazeteci Mehmet Metiner’in geçtiğimiz yıl verdiği sözü tutmamasını hatırlatması üzerine Özcan, “Bu seçimde kaybedersem siyaseti bırakırım” dedi.

Canlı yayında milyonların gözü önünde “seçimi kaybedersem siyaseti bırakacağım” diye kendi el yazısıyla yazdığı kağıda imza atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; "Bu sefer açık bir şekilde imzalayıp Erdoğan Aktaş Beye vereceğim. Ben seçimi kaybedersem bırakırım siyaseti" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (3 ay önce)
    İmzaya gerek var mı Belediye başkanlığını kazanamazsa zaten siyasi hayatı bitecek
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler