İnsan bunu hizmet diye paylaşmaya utanır..!

İnsan bunu hizmet diye paylaşmaya utanır..! İnsan bunu hizmet diye paylaşmaya utanır..!
A- A+
Reklam

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in göreve geldiği günden bu yana kırsalda ciddi oy kaybı yaşayan AK Parti’de bugün yapılan bir paylaşım, pes dedirtti.

AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesabında bir köyümüze kurulan oyun grubu resimleriyle birlikte yapılan paylaşımda; “Bolu İl Özel İdaremiz tarafından geçtiğimiz yıl 112 merkez köyümüzün tamamına çocuklarımızın eğlenmesi için oyun grubu kuruldu. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.

Bu mu AK Parti hizmeti?

İl Özel İdaresi ekiplerinin muhtemelen Köy Muhtarının gösterdiği alana, gelişigüzel kurdukları oyun grubunun, AK Parti İl Başkanlığı tarafından icraat olarak kamuoyuna paylaşılması, akıllarda durgunluk yarattı.

Oyun grubunda oynayacak çocuklar için daha özenle hazırlanmış bir zeminde ve çocukların düşme risklerine karşı alınacak tedbirleri de göz önüne alınarak kurulması gereken oyun grubunun, gelişigüzel kurulduğu görülen resimlerdeki manzara, AK Parti’nin Bolu’da kırsal neden sürekli oy kaybettiğini de gözler önüne seriyor. 

Oyun alanının etrafına 20 metre tel çekerek, çocuklara bir park alanında oynadığı hissi bile verilemezken; bu alanın etrafına mini futbol, basketbol ve voleybol  sahasının İl Özel İdaresince yapılmasını beklemek, hayalden öteye gitmez.

“Babasının şirketinden ulufe dağıtılıyor havası” ile Yaşar Yüceer tarafından iki dönemdir yönetilen İl Genel Meclisi’nin, hizmet alanı olan Köylere hizmet götürmedeki bakış açısını resimler gözler önüne seriyor.

Şehir merkezinde oturan çocuklarla aynı haklara sahip köyde yaşayan çocuklara verilen bu hizmetteki ciddiyetsizliğin hesabını İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’den soracak olan AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in; bu basitliği sosyal medya hesaplarından paylaşılması, vatandaşlar tarafından “Al birini, vur ötekine” sözleriyle değerlendirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler