İnsanı mı, Boluluları mı sevmiyorlar?

İnsanı mı, Boluluları mı sevmiyorlar? İnsanı mı, Boluluları mı sevmiyorlar?
A- A+
Reklam

28. Dönem Bolu Milletvekilliği mazbatasını alıp 2 Haziran tarihinde TBMM’de Milletvekili andını ederek resmen Bolu Milletvekili olarak göreve başlayan Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş’in Bolu Halkı ile olan performanslarını sizler için derledik.

Milletvekili olarak geride bıraktıkları 140 günlük süre zarfında Boluluların en çok düğün, cenaze, sünnet, yayla bayramı günlerinde yanlarında görmek istedikleri 3 Milletvekilinden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül adeta performansıyla parlarken, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolulular için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Adeta Bolululardan ve onlarla birlikte olmaktan kaçar bir görüntü çizen Coşkunyürek ve Ateş, 140 günlük süreçte vasat bir performans ortaya koydukları görülüyor. Sosyal medya paylaşımlarına tek tek baktığımız Milletvekillerinden İsmail Akgül ise Bolu’da gitmedik cemiyet ve organizasyon bırakmayarak, Bolu Halkı tarafından kendisine takılan “Bizim İsmail” lakabının da hakkını verdiği görülüyor.

2 Haziran’dan bugüne Milletvekillerimizin katıldıkları etkinlik sayıları şu şekilde:

                YÜKSEL COŞKUNYÜREKİSMAİL AKGÜLTÜRKER ATEŞ
DÜĞÜN2611
CENAZE-383
SÜNNET130-
YAYLA/KÖY BAYRAMI4213

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

4 yorum yapılmış

  • Bolulu (6 ay önce)
    Vekillerimizin Meclis çalışmaları ile ilgili de bir karşılaştırma yayınlanırsa biz Bolululara daha sağlıklı bir kıyas datası olacağı kanaatindeyim. Katıldıkları aktivitelerden çok Meclis temsil ve çalışmalarının asli görevleri olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bir çalışmanın da yapılarak yayınlanması biz Bolululara daha ciddi ve sağlıklı bir ışık tutacaktır. Bu vesile ile okurunuz olarak (kaynağı sosyal medya olmayan) bu çalışmayı da sizlerden talep etmiş olayım. Verdiği emek için çalışmayı yapan kıymetli gazetecimize teşekkür ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • T.SEPETCİ (6 ay önce)
    Yüksel çoşkunyürek ve Türker ateş ne iş yapmaya gelmişler ki zaten bunlar nereye hizmet edip para kazanıyorlar ??
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Ali (6 ay önce)
    Ellerinden geldikce düğüne cenazeye gitmeye çalışıyorlar vallahi helal olsun.ilhan beyede İsmail beyede
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Erkan (6 ay önce)
    Helal olsun ben her yerde görüyorum ismail beyi
    %8
    %92
    Yanıtla
Manşet haberler