İş Dünyasının beyin takımını Bolu'da ağırladılar

İş Dünyasının beyin takımını Bolu'da ağırladılar İş Dünyasının beyin takımını Bolu'da ağırladılar
A- A+

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kuruluna Bolu’dan ilk giren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Türker Ateş, geldiği bu önemli görevdeki pozisyonunu Bolu için adımlar atarak kullanmaya başladı.

Bu ayki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu toplantısına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) olarak ev sahipliği yapmak istediklerini belirterek TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini Bolu’ya davet eden Ateş, bunda da başarılı oldu.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’nin önemli iş insanlarından oluşan Yönetim Kurulu Üyelerini Bolu’ya getirme başarısı gösteren BTSO Başkanı Türker Ateş, bu fırsatı da değerlendirerek iş dünyasının önemli isimlerini Bolu iş dünyası ile buluşturdu. 

Ateş; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan BTSO Heyeti ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini bir araya getirecek toplantı organize etti.

Bunun üzerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu toplantısını Bolu’da gerçekleştiren Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantı sonrası Başkan Türker Ateş tarafından organize edilen toplantıya katılmak için Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin ve BTSO Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette tüccar ve sanayicilerin sorunlarını dinleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler