Yetkin, kimi kastetti?

Yetkin, kimi kastetti? Yetkin, kimi kastetti?
A- A+
Reklam

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan FOX TV'de katıldığı programda BAYKAR'ın ürettiği yerli ve milli savunma sanayi teçhizatlarını hedef alan sözlerine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan sert bir cevap geldi.

İHA ve SİHA'lara ilişkin Babacan’ın; "Hükümet tarafından bunlar kutsal hale getirildi. Dokunanı yakarız deniyor. Kusura bakmasınlar ama biz dokunacağız" açıklaması sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Özcan,HDP/PKK2ya verilmiş bir sözü olup olmadığını sordu.

Konu ile ilgili olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Ali Babacan; terörle mücadele konusunda bu ülkenin İHA’lara SİHA’lara senden ve eski patronun Erdoğan’dan daha çok ihtiyacı var. Sen bu İHA’lara SİHA’lara dokunacağım derken Terör örgütlerine karşı kullanmayacağına dair HDP-PKK’ya akşamdan verilmiş sözün mü var?” ifadelerini kullandı.

Yetkin’den kafaları karıştıran paylaşım

Başkan Özcan’ın, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yönelik bu paylaşımından kısa bir süre sonra ise DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin’in paylaşımı ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Yetkin, isim vermeden; “Birileri alkolü yine fazla kaçırmış! Aşırı alkollüyken Twitter kullanmaması lazım! Uyarın arkadaşı!” şeklinde paylaşım yaptı. 

Yetkin’in bu paylaşımı sonrası önceki gün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yaşadıkları polemik sonrası cevap veren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’inMesajını ciddiye almıyor, paylaşımlarını ayık kafayla yazmanı rica ediyorum” sözlerine bir gönderme olup olmadığı merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler