Karar bugün açıklanacak

Karar bugün açıklanacak Karar bugün açıklanacak
A- A+
Reklam

CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun sağlık sebeplerinden dolayı İl Başkanlığı görevinden affını istemesi sonrası “Yeni İl Başkanı kim olacak” sorusunun bugün cevap bulması bekleniyor.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun İl Başkanlığından affını istemesi talebine olumlu cevap veren CHP Genel Merkezi, bugün akşam saatlerinde toplanacak Parti Meclisinde yeni Bolu İl Başkanının isminin netleşmesi bekleniyor.

Kökler Erzincan ama ikisi de tam bir Bolulu

CHP İl Başkanlığı için ismi geçenler arasında en kuvvetli aday olarak CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ismi ön plana çıkıyor.

Uzun bir süredir CHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve mevcut Başkan Karsu ve Yönetimiyle de uyumlu bir çalışma içerisinde olan Türkoğlu’nun, yaklaşan Genel Seçimler öncesi Teşkilatla uyumu nedeniyle İl Başkanı olarak atanması bekleniyor.

Aslen Erzincanlı olmasına karşılık uzun yıllardır Bolu’da yaşayan ve birer Bolu sevdalısı olarak kente değer katan CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’nun bu durumları ise güzel bir tesadüf olarak göze çarpıyor.

Öte yandan CHP İl Başkanlığı için Cahit Çıngı’nın da kulislerde ismi sıklıkla geçiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler