Reklam

Çarıkçı ve Abat dönemi öde öde bitmiyor

Çarıkçı ve Abat dönemi öde öde bitmiyor Çarıkçı ve Abat dönemi öde öde bitmiyor
A- A+

Geçmiş Yönetimlerin hesapsız kitapsız harcamaları nedeniyle borç batağında olan Boluspor’a, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte sahip çıkan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, geçmiş dönem Kulüp Başkanları Necip Çarıkçı ve Abdullah Abat’tan kalan sürpriz borçlar nedeniyle zor günler geçiriyor.

Kongrede resmi olarak 50 milyon lira borç olduğu açıklanırken, daha sonra 66 milyon lira borcu olduğu ortaya çıkan Boluspor için Başkan Abak ve Yönetim bugüne kadar geçmiş yönetimlerden kalan borç için 35 milyon lira, yeni kadro için de 30 milyon lira ceplerinden para harcadılar.

Bir yandan şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturmanın mücadelesini veren bir yandan ise Kulübün mali durumunu dengelemek için var gücüyle çalışan Başkan Savaş Abak, bugün yaşanan haciz sonrası sürpriz bir borçla daha karşı karşıya kaldı.

Başkan Abak tarafından ilk döneminde Boluspor’a kazandırılan Paşaköy yolu üzerindeki benzin istasyonunun arsa sahibiyle yapılan sözleşmede taahhüt edilen şartlar Necip Çarıkçı’nın başkanlığı döneminde yerine getirilmeyince, konu mahkemeye taşınıyor. Necip Çarıkçı; Arsa sahibinin mahkemeyi kazanmasına karşılık bu borcu ödememekte ısrar ediyor ve daha sonra Kulüp Başkanı Abdullah Abat oluyor. Arsa sahibinin yasal yollarla bu borcu istemesine karşılık, Abdullah Abat da borcu ödemeyince katlanarak büyüyen borç, en sonunda icralık oldu.

Benzin istasyonunun bulunduğu arsanın sahibi tarafından başlatılan haciz işlemi sonrası bugün Boluspor Kulübüne ait araca, el konuldu. Arsa sahibi tarafından başlatılan haciz nedeniyle bugün Trafik ekiplerince bağlanılarak çekiciye yükletilen Boluspor’a ait araç, otoparka çekildi.

Kapısına kilit vurulma noktasında aldığı Boluspor’u kurduğu kadroyla şampiyonluk yarışı içine sokan, Milletvekilleri ile Bolu Belediye Başkanının verdiği sözleri tutmamalarına karşılık hiçbir bahane arkasına saklanmayan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, bir yandan takımı şampiyon yapmak bir yandan da borç batağındaki kulübü ayakta tutmak için Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte mücadele etmeye devam ediyor.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler