AK Partililer, Bolu Halkının içini ısıttı

AK Partililer, Bolu Halkının içini ısıttı AK Partililer, Bolu Halkının içini ısıttı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalıştırılmadığı için eleştirdiği; AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen araç, hafta sonu tüm Bolu Halkının içini ısıttı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Bolu Belediyesi AK Parti Grubu Başkan Vekili Uğur Akbay ve beraberindeki İl, Merkez İlçe ve Gençlik Kolları Üyeleri, ilk olarak Cumartesi günü kurulan Bahçelievler Semt Pazarına ardından da Pazar günü Galericiler Sitesinde kurulan Oto Pazarını ziyaret ettiler.

Genel Merkezden gelen araçla birlikte pazaryerlerini gezen Güner ve beraberindeki teşkilat Mensupları, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Güner ve beraberindeki AK Parti Yöneticiler Bahçelievler Semt Pazarı ile Galericiler Sitesindeki vatandaş ve esnafla sohbet ederlerken, yanlarında getirdikleri çorba ve çayları da ikram ettiler.

Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “AK Parti İl Teşkilatı olarak pazaryerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımız ile buluşup kendilerine çay ve çorba ikram ettik. Yakın ilgi ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Gençlik, Üniversitelileri unutmadı

Hafta sonu Bahçelievler Semt Pazarı ve Açık Oto Pazarındaki programlara katılan AK Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri, bugün de Üniversite öğrencilerini unutmadılar.

AK Nokta aracı ile üniversite öğrencilerinin kullandıkları otobüs duraklarını ziyaret eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve AK Gençlik Üyeleri, burada otobüs bekleyen üniversiteli gençlere çay ve çorba ikramında bulunarak, sohbet ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler