“Ayık kafayla yaz”

“Ayık kafayla yaz” “Ayık kafayla yaz”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen aracın bir haftadır AK Parti Bolu İl Başkanlığı binası önünde yattığını söyleyerek AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet ettiği paylaşıma cevap gecikmedi.

Paylaşıma çok sert bir cevap veren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Başkan Özcan’dan paylaşımlarını ayık kafayla yapmasını rica etti.

Güner, uzun süre tartışılacağı benzeyen paylaşımında; “Hizmetleri ve duruşlarıyla yükselemeyenler, şovları ile büyümeye çalışsa da küçülmekten kurtulamaz. Eleştiriler bizi hak bildiğimiz yoldan alıkoymaz aksine daha da şevk verir. Mesajını ciddiye almıyor, paylaşımlarını ayık kafayla yazmanı rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in bu paylaşımına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ise nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu.

Hatırlanacağı üzere Başkan Özcan dün akşam yaptığı paylaşımda; “Sayın Cumhurbaşkanım; Seçilme şansınızın çok az olduğunu bildiğiniz halde gece gündüz azimle çalışıyorsunuz. Çalışsınlar diye Bolu Ak Parti teşkilatına da araç göndermişsiniz ama araç bir haftadır partinin önünde çürüyor. Bilginiz olsun. Bu sefer kaybettirecekler” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler