Dyorex Boluspor 3 – Manisaspor F.K. 1

Dyorex Boluspor 3 – Manisaspor F.K. 1 Dyorex Boluspor 3 – Manisaspor F.K. 1
A- A+

Ligin 2’nci yarısının ilk karşılaşmasında evinde Manisaspor’u ağırlayan takımımız Dyorex Boluspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın 32’nci dakikasında 1-0 geriye düşen takımımız, ilk yarının son uzatma dakikasında bulduğu golle soyunma odasına 1-1 beraber giderken, ikinci yarıda sahada bambaşka bir Boluspor vardı.

Yeni transferler Safa Kınalı ve Dino oynadıkları oyunla taraftardan tam not alırlarken, ikinci yarıda yaptığı müdahalelerle Teknik Direktörümüz Sait Karafıtınalar, lige 3 puanla başlamamızı sağladı.

Boluspor’da Gökhan Alsan ve Landel’in sakatlığında Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar sahaya; Çağlar, Tugay, Eray, Bregu, Onur, Hakan, Balde, Burak, Bülent, Melih ve Posmac kadrosuyla çıktı.

Maçtan Dakikalar

Karşılaşmanın 8’nci dakikasında sakatlanan Burak Asan’ın yerine Altınordu’dan yeni transferimiz Safa Kınalı oyuna girdi.

32’nci dakikada ceza sahamıza giren Burak Altıparmak’a, Bülent Cevahir’in yaptığı müdahaleyi faul olarak yorumlayan maçın orta hakemi Emre Kargın penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına geçen Marvın Gakpa topu ağlara göndererek, Manisaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 35^nci dakikasında Eray Ataseven’in şutunda top dışarı çıkarken, karşılaşmanın orta hakemi Emre Kargın aut noktasını gösterdi. Manisaspor’un kalecisi Birkan tetik çok güzel bir fair play örneği göstererek topun kendinden çıktığını söyledi. Hakem Emre Kargın da bunun üzerine korner verdi.

45+7’de kazanılan serbest vuruşunda Bregu’nun ortasında Posmac’ın kafa vuruşunda kaleci Birkan’ın da hatasıyla top ağlarla buluştu. Soyunma odasına takımımız 1-1’e skoru taşıyarak gitme avantajı yakaladı.

Mücadelenin ikinci yarısına takımımız Dyorex Boluspor; Melih Okutan’ın yerine Kayamba ve Balde’nin yerine Dino değişikliği ile başladı.

Bu değişiklikler sonrası art arda atak yapan takımımız Boluspor gelişen atakta karşılaşmanın 51’nci dakikasında Bülent Cevahir’in pasında Bregu topu ağlarla buluşturdu ve Boluspor’u karşılaşmada 2-1 öne geçirdi.

Bu golden 3 dakika sonra Safa Kınalı’nın ara pasında topla buluşan Bregu’nun şutu kaleci Birkan’dan döndü. Dönen topu takip eden yeni transferimiz Dino düzgün bir vuruşla takımımızın 3’ncü golünü kaydetti. 3-1

İlerleyen dakikalarda takımımızda Bergu’nun yerine Zahit, Hakan Bilgiç’in yerine de Ercan oyuna girdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında baş gol olmayınca maç takımımız Dyorex Boluspor’un 3-1 galibiyetiyle sona erdi.

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler