Arzu Vekil Komisyon Başkan Yardımcısı olmuş

Arzu Vekil Komisyon Başkan Yardımcısı olmuş Arzu Vekil Komisyon Başkan Yardımcısı olmuş
A- A+
Reklam

TBMM’deki yasama görevi dışında Türkiye için hayati önem taşıyan TBMM Dilekçe Komisyonundaki önemli görevi yanında AK Parti Genel Merkezinin en kilit Başkanlığı olan İnsan Hakları Başkanlığında görev alan Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a bir önemli görev daha verildi.

"Her türlü çocuk istismarının önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi" amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonuna seçilen Arzu Aydın, Komisyon Başkanvekili olarak seçildi.

Asıl mesleği Avukatlık olan Bolu’da yıllarca başarılı bir şekilde mesleğini icra ederek önemli bir kariyere sahip olan Milletvekili Arzu Aydın, özellikle “Belediye” hukuku alanında Bolu’da ciddi çalışmalarıyla adından söz ettirmişti.

Bolu’daki mesleki kariyerinin devamında gelen Milletvekilliği döneminde de TBMM’nin hukuk alanındaki İhtisas Komisyonlarında olsa bile Dilekçe Komisyonunda görev alarak tecrübe ve bilgilerini Türkiye için paylaşan Milletvekili Arzu Aydın’ın Meclis Araştırma Komisyonuna seçilmesi Bolu’da sevinçle karşılandı.

Milletvekili Arzu Aydın bu önemli gelişmeyi dün sosyal medya hesabından Bolu Halkına; “'Her Türlü Çocuk İstismarının Önlenmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi' amacıyla kurulan Araştırma Komisyonunda ilk toplantımızı Sn. Cengiz Aydoğdu Vekilimizin Başkanlığında gerçekleştirdik.

Başkanvekili olarak görev alacağımız Komisyonun hayırlı olmasını temenni ediyorum” sözleriyle duyururken, facebook sayfasındaki paylaşımına 25 vatandaş beğeni yaparak sevincine ortak oldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler