Başkan Hakan Aydın’ı yalnız bırakmadılar

Başkan Hakan Aydın’ı yalnız bırakmadılar Başkan Hakan Aydın’ı yalnız bırakmadılar
A- A+
Reklam

Bolu’nun yerelde ve ulusalda hizmet veren basın mensupları, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Gazeteci Hakan Aydın’ı ziyareti etti.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesiyle MHP Merkez İlçe Başkanlığına atanan gazeteci Hakan Aydın’ı Bolu’nun yerelde ve ulusalda hizmet veren basın mensupları ziyaret etti. 
Ziyarete; Bolu Takip Gazetesi, Köroğlu Gazetesi ve Köroğlu Televizyonu, Bolu Hedef Gazetesi, Havadis Gazetesi, Bolu Gazetesi, Bolu Postası Gazetesi, Bolusporluyuz.com, Futbolumuz.com ile İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı ve Demirören Haber Ajansı temsilcileri katıldı. Ziyarette ayrıca Bolu Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet de yer aldı.

“MHP SEVGİSİNİ HİÇBİR ZAMAN GİZLEMEMİŞTİR”
Birliktelikte basın mensupları adına bir selamlama konuşması yapan Küresel Gazeteciler Konseyi Bolu İl Temsilcisi Caner Güngör, “Kardeşime başarılar diliyorum. Gerçek gazetecilerden birisidir. Bu mesleğe hemen hemen aynı yıllarda başladık. O zamanlar fotoğraf makinesini, kamerayı çoğu insanlar tıraş makinesi zannederdi. Ama biz dönemde mesleğe başlayan bir gruptan geliyoruz. Kardeşim MHP sevgisini hiçbir zaman gizlememiştir. Her zaman gönlünde yatan aslanı açık açık ifade etmiştir. Kendisine bu görevde başarılar diliyorum. Çok da başarılı olacağına eminim” dedi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ”
Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisinde Bolu’da uzun yıllar gazetecilik mesleğini yaptığını belirten MHP İlçe Başkanı Hakan Aydın, “Öyle bir duygu atmosferindeyim ki insan ne diyeceğini bilemiyor. Özellikle sahadaki muhabir arkadaşlarımızı burada görünce daha ayrı bir duygulandım. Birbirinden farklı siyasi görüşteki arkadaşları burada görmek beni çok mutlu etti. Biz basın mensupları olarak Bolu’nun menfaatleri noktasında bu güne kadar parti ayrımı yapmadan hep birlikte hareket etmiştik. Bundan sonraki süreçte de bana vereceğiniz destekle şahsım ve partim adına bir şey istemeden sadece Bolu özelinde bir şeyler yapmaya çalışacağız. Sayın Bilge Liderimizin de dediği gibi Önce devletimiz milletimiz sonra partimiz gelir. Bu noktada bize de bir görev düşerse bizimde yapmamız gereken bir şey olursa seve seve Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Bildiğiniz gibi öncelikle İl Başkanımız İlhan Durak beyefendi liderimizin talimatı ile Bolu’da görevlendirildi. Arkasından kısa bir çalışma yaparak başta merkez ilçe olmak üzere diğer ilçe teşkilatlarımızda da bir çalışma içerisine girildi. Burada da merkez ilçe teşkilatını kurma görevi Bilgi liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi ve Teşkilatlardan sorumlu Semih Yalçın Başkan tarafından şahsıma verildi. Kısa süre içerisinde yönetim kurulumuzu oluşturduk. Şu anda parti genel merkezimizin bize sunduğu çalışmaları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı halka sunma noktasında en büyük destek özellikle yerel basınımızdan geçiyor.  Bu noktada bize vereceğinizi biliyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 
Birlikteliğe MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak da eşlik ederek basın mensuplarıyla istişarede bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler