15 Ocak akşamı Mevlit okunacak

15 Ocak akşamı Mevlit okunacak 15 Ocak akşamı Mevlit okunacak
A- A+
Reklam

Borazanlar Mahallesi’nde Belediye bütçesi ile Türkiye’de yapılacak ilk cami olarak açıklanan Zübeyde Hanım Camisi inşaatı bitti ve 15 Ocak Pazar akşamı ibadete açılacak. 

Yapımına 27 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen törenle temeli atılarak başlanan ve 22 Şubat 2022 tarihinde ibadete açılacağı vaat edilen cami, bir yıl gecikmeli olsa da tamamlandı.

Caminin tamamlandığını ve 15 Ocak Pazar günü akşamı okunacak Mevlit ile Bolu Halkının ibadetine hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tüm Bolu Halkını Mevlidi Şerife davet etti.

Cami ile ilgili Belediye Meclisinde bilgi veren Meclis Üyeleri ile Bolu Halkına Mevlide davet eden Başkan Özcan; “Allah nasip ederse 15 Ocak günü, Atatürk’ün Annesinin ölüm yıldönümünde Borazanlar Mahallesinde Belediye olarak yaptırdığımız camide Mevlidi Şerif okutacağız. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih Abiye özellikle teşekkür ediyorum. Bence 3 boyutuna en çok benzeyen eserimiz de bu oldu. Bu cami de bence Bolu’nun mimari olarak en güzel camisi olacak. Ben, bundan sonra burada namaz kılacağım. 15 Ocak Pazar günü yatsı namazından sonra yapacağımız Mevlide gelmenizi rica ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler