“Bu sefer kaybettirecekler”

“Bu sefer kaybettirecekler” “Bu sefer kaybettirecekler”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Teşkilatlarını, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet etti.

Bolu Halkından uzak ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın siyasi ağırlığı karşısında ezildikleri için AK Partililerce de uzun süredir eleştirilen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner önderliğindeki AK Parti Bolu Teşkilatlarının bu haline Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bile isyan etti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen aracın resmini çekerek sosyal medya hesaplarından yayınlayan Başkan Özcan, Bolu’ya çalışmaya gönderilen aracın bir haftanın Parti binası önünde yattığını söyleyerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayette bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan paylaşımında; “Sayın Cumhurbaşkanım; Seçilme şansınızın çok az olduğunu bildiğiniz halde gece gündüz azimle çalışıyorsunuz. Çalışsınlar diye Bolu Ak Parti teşkilatına da araç göndermişsiniz ama araç bir haftadır partinin önünde çürüyor. Bilginiz olsun. Bu sefer kaybettirecekler☺️” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ramazan sayın (1 yıl önce)
    Asla kaybedilmeyecek neden derseniz erdoğanın karşısına çıkarılacak aday bile yok Karar verilse yarın seçim olacak denilse kılıçtaroğlumu seçilecek aklına acırım ben kılıçtaroğlunu seçenin tanju bey erdoğana katılsın istiyoruz neden çünkü ötekilerin düşüncelerine ters onların da özcanı isteyeceklerini sanmıyorum memleketimizin insanlarına en çok ak parti yakışır geleneğimize göreneğimize ak partililik yakışır Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler