İş insanı Fatma Demir, Sultanları Gaziantep'te de yalnız bırakmadı

İş insanı Fatma Demir, Sultanları Gaziantep'te de yalnız bırakmadı İş insanı Fatma Demir, Sultanları Gaziantep'te de yalnız bırakmadı
A- A+
Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir, Bolu’nun Sultanlarını yalnız bırakmıyor. Başarılı iş insanı Demir, ekibimizin Gaziantep’te oynadığı Merinos maçında kırmızı beyazlı ekibe destek olmak için ekibi ile tribündeki yerini aldı. 
Bir çok sosyal sorumluluk projesinde aktif yer alması ile birlikte spora ve sporcuya yaptığı destekle bilinen Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin  Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Demir, sağlık sponsoru olduğu ve destek verdiği Bolu’nun Sultanlarını, Gaziantep deplasmanında yalnız bırakmadı. Gaziantep Şahinbey Spor Salonunda oynanan müsabakayı Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Onur ve  Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izleyen Demir. her zaman Bolunun Sultanlarına destek vereceğini belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler