Bartınlı öğrenciler Bolu Belediyesi’nin örnek projelerini gezdi

Bartınlı öğrenciler Bolu Belediyesi’nin örnek projelerini gezdi Bartınlı öğrenciler Bolu Belediyesi’nin örnek projelerini gezdi
A- A+

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 16 öğrenci, Bolu Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali (GES), Deponi Gazından Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi ve İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Bolu Belediyesi’nin modern ve çevreci tesisleri bugün Bartınlı öğrencileri ağırladı.
Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanında eğitim gören 16 öğrenci, üç öğretmeni eşliğinde Bolu’ya gelerek Bolu Belediyesi’nin Güneş Enerjisi Santrali (GES), Deponi Gazından Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi ve İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezdi.


Teknik gezide Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve teknik personeller tarafından karşılanan öğrenciler, modern ve çevreci projeleri yerinde gördü ve çalışmalar hakkına bilgiler aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler