Önce protokolü imzaladılar, sonra teşekküre gittiler

Önce protokolü imzaladılar, sonra teşekküre gittiler Önce protokolü imzaladılar, sonra teşekküre gittiler
A- A+

Bolumuzun Babası, Hayırların Efendisi, kendi öz sermayesiyle vergisi ödenmiş helal kazancından kurduğu Vakıf ile Bolu'ya eğitim, sağlık başta olmak üzere 148 eser kazandıran İzzet Baysal, vefatından sonra da İzzet Baysal Vakfı ile Bolu'ya yatırıma devam ediyor.
İzzet Baysal tarafından kurulan ve Bolululara emanet edilen İzzet baysal Vakfı'nın Bolulular adına emaneti başarıyla taşıyan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, emanete gösterdikleri hassasiyetle Boluluların takdirini kazanmaya devam ediyor.
Merhum İzzet Baysal ve Vakıf Başkanı Ahmet Baysal'ın çizdiği yolda ilk günkü ciddiyet ve Bolu'ya hizmet aşkıyla her yıl yeni bir yatırıma imza atan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, dün Vakfın 149'ncu eserini Bolu'ya kazandıracak olmanın heyecanını yaşadılar.
Bolu Valiliğinde düzenlenen 149'ncu eser olan İZSAL Ortaokulunun protokolüne imza atan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, imza törenin ardından da merhum İzzet Baysal'ı kabri başında ziyaret ettiler.
Hem Vakfın emin ellerde olduğunu ortaya koydukları birlik ve beraberlik içindeki uyumları ile ziyaretlerini gerçekleştiren İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeleri hem de Bolu'ya yeni yatırımlar yapmak için Bolu'ya böylesine güçlü bir Vakıf hediye ettiği için merhum İzzet Baysal'a şükranlarını sundular.

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, İzzet Baysal'ın kabrini ziyaret ettikten sonra geçtiğimiz ebediyete uğurladığımız Vakıf Başkanı Ahmet Baysal'ın eşi Solmaz Baysal'ın da kabrini ziyaret ederek, dua ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler