Zorlu Merinos maçı öncesi moraller yerinde

Zorlu Merinos maçı öncesi moraller yerinde Zorlu Merinos maçı öncesi moraller yerinde
A- A+

KFC Kadınlar 1. Liginde lige iki galibiyetle başlayarak lider koltuğuna oturan Bolu Belediyespor'da tek hedef, liderliği sezon sonuna kadar devam ettirmek.
Bu hafta sonu Gaziantep deplasmanında Merinos ile karşılaşacak olan Bolu'nun Sultanları, Baş Antrenör Gökhan Çokşen nezaretinde zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.  
Bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından çalışmalarını tamamlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, bu akşam Gaziantep'e yola çıkacak.
Son antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Baş Antrenörü Gökhan Çokşen, bu haftadan başlayarak 3 günde bir oynanacak zorlu maç periyoduna dikkat çekti.


Önümüzde oynanacak 4 karşılaşmanın grupta ilk 4 sıralamasını belirleyeceğini söyleyen Çokşen; "Lige kazanarak başlamak güzel bir şey. Daha önce de belirttiğimi gibi artık bundan sonra 3 günde bir oynanacak maç periyoduna girdik. Ligde ilk 4 sırayı belirleyecek olan Antep'te Merinos ile kendi sahamızda TED ile sonra da Ankara'da Zerenspor ile oynayacağız. Geçtiğimiz hafta sonu Elazığ deplasmanı ardından Antep'e gidip dönüşte de 3 gün sonra kendi sahamızda oynamak mutlaka bizi yoracak. Ama mümkün olan en iyi sonuçları alarak bu seriyi bitirmek istiyoruz" dedi.


Bu hafta karşılaşacakları Merinos takımının geçen sene play-off oynamış bir kadroya sahip olmasına karşılık, kendi oyuncularına güvenin tam olduğunu söyleyen Baş Antrenör Gökhan Çokşen; "Merinos geçen sene play-of’lara kalan bir takım. İyi bir kadroları var. Karşınızda iyi bir kadroya sahip olan rakibinizle maçınızı deplasmanda oynamak da bizim için bir handikap olacaktır. Bu zorlu karşılaşmaya biz mümkün olan en iyi şekilde hazırlandık. Şunu da belirteyim; bu ligde herhangi bir rakipten çekincemiz yok. Hedefimiz play-off’ta ilk 4'e girmek olduğuna göre Merinos maçını ve diğer karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.


Elazığ deplasmanın da ilk maç olan Karayolları'na göre takım olarak daha iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen takımımızın başarılı oyuncularından Asena Seyli Naz, Gaziantep'ten de galibiyetle döneceklerini belirtti. Merinos maçı öncesi açıklamalarda bulunan Naz; "Ligin ilk karşılaşmasında oynadığımız Karayolları maçının ardından Elazığ deplasmanı bize daha iyi geldi. Bordospor karşısında daha iyi bir performans gösterdik. Lider olmak çok güzel bir duygu fakat umarım bunu sezon sonuna kadar devam ettirebiliriz. Merinos maçı onun için bizim acımızdan çok önemli bir maç. Bu bilinçle maçın önemine göre teknik kadromuzun hazırladığı taktiklerle maça hazırlanıyoruz. Antep deplasmanından da galibiyetle döneceğiz" ifadelerini kullandı.


Takımımızın en genç oyuncusu Nilsu Şen ise Merinos maçı öncesi iddialı konuştu. Grup liderliğini sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen Nilsu Şen; "Merinos maçı öncesi bu zorlu karşılaşmaya antrenmanlarımızla hazırlanmaya devam ediyoruz. Grupta lider olmak bize ayrı bir moral katıyor ve çok mutluyuz. Tek düşüncemiz, bu liderliği sezon sonuna kadar sürdürmek" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler