Başkan Özcan, İç Anadolu'yu karıştırdı

Başkan Özcan, İç Anadolu'yu karıştırdı Başkan Özcan, İç Anadolu'yu karıştırdı
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Bolu'da çöpünü yola atan şehirlerarası otobüse çöp cezası kesmesi sonrası sosyal medya hesabından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ı hedef alan yaptığı paylaşım sonrası ortalık karıştı.


"BEN SİZİN BELEDİYE BAŞKANINIZA BENZEMEM"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın; "Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü!!! 
İlgili firmaya ve araç sahibine 14.407 TL ceza tebligatı gönderildi. 
Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye’nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem!!!" ifadeleriyle yaptığı paylaşıma iki Başkan da sosyal medya hesaplarından aynı sertlikte cevap verdi. 

"BOLU HALKINA OLAN SAYGIMIZA GÖLGE DÜŞÜRMEYİN"
Özcan'ı ilk cevap Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan geldi. "Bolu halkına olan saygımıza gölge düşürmeyin" diyen Başkan Altay; "Konya size 5 numara büyük gelir. Polemik siyasetiyle şehir yönetmek bizim buralarda çok eskide kaldı" dedi.
"İzmarit toplamayı belediyecilik kabul eden vizyonunuza büyük gelmezse" sözleriyle Konya Büyükşehir Belediyesinin çevre ile ilgili yaptığı çalışmları sıralayan Başkan Altay; "Katı Atık Düzenli Depolama ve Enerji Üretim Tesisleri, ⁠Atık Su Arıtma Tesisleri, Mor Şebeke (Atık Su Geri Kazanım Tesisi), ⁠Gürültü Bariyerleri, ⁠Dar Gelirli Aileler İçin Doğalgaz Dönüşüm Projesi, ⁠Sıfır Karbon Binalar, ⁠630 km Bisiklet Yolu, Bisiklet Tramvayı gibi yüzlerce projeyi görmek için Konya’ya gelin. ⁠İleri Biyolojik Arıtma Tesisleri, ⁠Sıfır Atık Uygulamaları, ⁠GES Projeleri, HES Projeleri, ⁠Tıbbi Atık Bertaraf Projesi, ⁠İklim Dostu Yeşil Binalar, ⁠Solar Kompost Tesisi, ⁠Karışık Belediye Atıklarından Enerji Üretim Tesisleri projelerimize hiç girmiyorum" ifadelerini kullandı.

"YOZGAT'I VE YOZGATLIYI ŞOVLARINA ALET ETME"
Özcan'ın hedefinde olan bir diğer isim olan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ise verdiği cevapta; "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sen işine bak, biz işimize bakalım. Yozgat'ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etmeye kalkma. 
Münferit bir olaydan yola çıkarak koskoca bir şehrin insanlarını rencide etmek hakkın ve haddin değildir.
Bizim buraların kirli olduğunu kim söyledi sana?" diye konuştu.
ÖZCAN, İKİ BAŞKANA SOSYAL PLATFORMDA FARK ATTI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ateşlediği Başkanlar polemiğinde, Türkiye kamuoyu Başkan Özcan'a çok ciddi destek verdi.
Başkan Özcan'ın X platformunda yaptığı paylaşım; 3 bin yorum, 3 bin paylaşım, 56 bin beğeni ve 3 milyon görüntüleme aldı.
Bolu'nun nüfus olarak kat ve kat üstünde olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Uğur alytay'ın Özcan'ı hedef alan x hesabındaki paylaşımı ise; 2 bin yorum, 3 bin paylaşım, 23 bin beğeni, 1 milyon görüntüleme aldı.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın Özcan'a cevap verdiği x hesabındaki paylaşımı ise; 109 yorum, 139 yeniden gönderi, 884 beğeni, 44 bin görüntüleme alabildi.
Türkiye kamuoyu X sosyal medya platformunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bu polemikte büyük destek verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler