İYİ’ler Dörtdivan’a çıkartma yaptı

İYİ’ler Dörtdivan’a çıkartma yaptı İYİ’ler Dörtdivan’a çıkartma yaptı
A- A+

İYİ Parti Bolu Milletvekili Adayları Ahmet Örnekbaş, İrfan Bayar, Suat Orhan ve beraberindeki partililer Dörtdivan’da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi İYİ Parti Bolu Milletvekili Adayları Ahmet Örnekbaş, İrfan Bayar, Suat Orhan ve parti teşkilatı Dörtdivan’da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Adaylar ve partililer ilk olarak ilçede kurulan pazar yerini gezdi. Burada pazarcı esnafı ve alışverişe gelen ilçe halkıyla selamlaşan adaylar, onlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Milletvekili adayları ziyaretlerini ilçedeki kurumları gezerek tamamladı.

Gezi sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş, Bolu’nun ve Dörtdivan’ın sorunlarının çözümlerine hakim olduğunu vurgulayarak; “Sorunları biliyorum çözüm yollarını da biliyoruz. Çalmayacağız çaldırmayacağız da. Liyakatle kadrolarla Bolu’muzun, Dörtdivan’ımızın can yakan sorunlarını çözeceğiz. Bizim insanlarımızı 1. sınıf Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak insan olarak yarınlara umutla güzel günlere gitmesini sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler