İzzet Baba için ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek

İzzet Baba için ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek İzzet Baba için ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek
A- A+
Reklam

Bolu Kent Konseyi “35. İzzet Baysal Şükran Günleri” kapsamında İzzet Baba için fotoğraf yarışması düzenliyor. Fotoğraf yarışmasının bu yılki teması “İyilik” olacak. 

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında Boluluların büyük bir coşku ile kutladığı “İzzet Baysal Şükran Günleri” için Bolu Kent Konseyi çalışmalarına başladı. Geçmiş yıllara oranla kutlama programına yeni etkinlikler ekleyen Bolu Kent Konseyi, İzzet Baysal’ın özellikle gençler tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için programa ödüllü fotoğraf yarışması ekledi. 

Yarışmanın temasının “İyilik” olduğunu belirten Bolu Kent Konseyi Başkanı Remzi Kocaman “Fotoğraf yarışmasını her yıl geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu ve bundan sonraki Fotoğraf Yarışmalarımızın temasını da İzzet Babamızın 10 altın öğüdünden ilham alarak belirliyoruz. Bu yıl ki yarışmamızın temasını ‘İyilik’ olarak belirledik. Bu yarışmayı, Bolu Belediyesi, Bolu Kent Konseyi ve Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği iş birliğinde yapıyoruz” dedi. 

Yarışmanın birincisine üç bin lira, ikincisine iki bin lira, üçüncüsüne bin Türk Lirasının verileceği yarışmada ayrıca, Ahmet Baysal Özel Ödülü, Bolu Kent Konseyi Özel Ödülü, Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Özel Ödülü ve 10 adet de sergileme ödülü verilecek. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler