İzzet Baysal Caddesinde beklenen yasak başladı

İzzet Baysal Caddesinde beklenen yasak başladı İzzet Baysal Caddesinde beklenen yasak başladı
A- A+

Vatandaşlardan gelen şikayet ve istekleri dikkate alan Bolu Valiliği İl Trafik Komisyonu, araç trafiğine zaten kapalı olan İzzet Baysal Caddesinde elektrikli, akülü ve benzinli motosiklet kullanımı yasakladı.

İl Trafik Komisyonunun aldığı karar doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yasak kararının ardından İzzet Baysal Caddesi üzerinde motosiklet uygulaması gerçekleştirdi.

İzzet Baysal Caddesinde motosiklet kullanan sürücülere uygulamada ceza kesilmezken, tek tek caddeye girmemeleri konusunda uyarıldılar. Polis memurları, uygulamada İl Trafik Komisyonunun aldığı kararı hatırlatarak, motorlarının kontaklarını kapatarak, ara sokaklara kadar ite ite motorlarını götürmelerini rica ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler