Partinin emektarları sahada

Partinin emektarları sahada Partinin emektarları sahada
A- A+

AK Parti seçim çalışmaları hazırlık programını, partiye gönül vermiş, daha önce görev alan teşkilat mensupları ile yapıyor. Bu gün AK Parti milletvekili adayları saha çalışmalarına başlamadan önce geçmişten bugüne görev alan merkez ilçe başkanları ile toplantı yaptı. Partinin birlik beraberlik görüntüsü objektife yansıdı.

Vatandaşla sahada kucaklaşan AK Partiler, sokağa çıkmadan evvel yapılacak çalışmalarla ilgili bir çalışma planı oluşturuyor. Bugün AK Parti milletvekili adayları Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Kazım Konak saha çalışmalarına başlamadan AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in öncülüğünde önceki dönem AK Parti ilçe başkanları ile toplantı yaptı. 

Toplantıya daha önce partide merkez ilçe başkanı olarak görev yapan Erol Özak, Adil Esen, Ahmet Eker ve mevcut Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar katıldı. Sabah gerçekleşen toplantı objektiflere AK Parti’de birlik beraberlik mesajı olarak yansıdı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler