İzzet Baysal Vakfı'ndan yeni Başhekimlere ziyaret

İzzet Baysal Vakfı'ndan yeni Başhekimlere ziyaret İzzet Baysal Vakfı'ndan yeni Başhekimlere ziyaret
A- A+

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yeni görevlendirmeler sonrası İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi olarak atanan Mervan Bekdaş ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Başhekimi olarak atanan Hamit Özmen’e, İzzet Baysal Vakfı Üyeleri tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Tadilat yerine yeni eser

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Yamaner, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Uçar, Kemal Sert, Mustafa Meterelliyoz ve İlkay Bağatır, Mütevelli Heyeti Üyeleri Savaş Sakarya ve Mustafa Yaman, Vakıf Müdürü Gürbüz Ertem’den oluşan Vakıf Heyeti, Başhekimlere gerçekleştirdikleri ziyarette hem İzzet Baysal Vakfı’nı hem de eğitim ve sağlık alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardılar.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Yamaner; “İzzet Baysal Vakfı’nın önemli eserlerinden Tıp Fakültesi hastanesinin hizmet kalitesinin artırılması ve BAİBÜ Tıp Fakültesi hastanesinin ödenek ayrılarak yenilenmesi hakkında yaptığımız görüşmeleri ve önerilerimizi aktardık. İzzet Baysal Vakfı olarak kurucumuz, büyük hayırsever İzzet Baysal ve Vakıf Başkanımız Ahmet Baysal büyüğümüzün sözlü vasiyetleri doğrultusunda tadilat çalışmalarına maddi katkı vermek yerine öncelikle ilimize olmak üzere eğitim ve sağlık anlamında yeni eser kazandırmaya devam edeceğimizi aktardık. Milletvekillerimiz ve ilimizin eğitim ve sağlık sektöründeki yöneticileri ile 2024 yılında yaptığımız görüşmeler hakkında bilgiler verdik. Bu süreçler ile ilgili destek istenilirse her zaman manevi olarak da yanlarında olduğumuzu aktardık. 2023 ve 2024 yılında sağlamış olduğumuz tıbbi cihaz alımları ve tamamlanan İzzet Baysal Aile Sağlığı Merkezi ve yapımı devam eden Esin Baysal Aile Sağlığı Merkezleri hakkında bilgiler verdik. Bolu halkının ve İzzet Baysal Vakfı’nın beklentisinin üniversite hastanemizin yenilenmesi, büyütülmesi ve daha iyi hizmet koşulları için ilimizin yöneticileri ile konuların takip edilmesi gerektiği görüşlerimizi aktardık. Her iki başhekimimizde hastanelerdeki sorunların çözümü için gerekli özveriyi göstereceklerini ve Vakfın sağlık anlamında ilimize ve hastane yönetimlerine gerek tıbbi cihaz gerek manevi katkıları için teşekkürlerini ilettiler. Son olarak kurucumuz ilimizin manevi babası İzzet Baysal’ı ve Vakıf Başkanımız Ahmet Baysal’ın eşi rahmetli Solmaz Baysal büyüğümüzü dua ve şükran ile andık” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler