Sahamızda beklenen galibiyet Landel'le geldi

Sahamızda beklenen galibiyet Landel'le geldi Sahamızda beklenen galibiyet Landel'le geldi
A- A+

Boluspor evinde Göztespor ile oynayacağı maç saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı; Oğuzhan Aksu yönetirken, yardımcılıklarını ise Kemal Elmas ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4. Hakemi olarak; Batuhan Gültek, VAR Hakemi Emre Malok ve AVA'da da Onur Özütoprak görev yapacaklar.

Boluspor sahasında oynayacağı Göztespor maçına dakikalar kala, her iki takım da karşılaşmada mücadele edeceği 11!i açıkladı. 

Her iki takımın sahaya çıkaracakları 11 ve saha dizilişleri şu şekilde olacak; 

Boluspor 4’ncü galibiyetini arıyor

Spor Toto 1. Liginde 5’nci haftanın açılışı; Boluspor-Göztespor arasında oynanacak mücadeleyle başlayacak. 

Karşılaşma öncesi Ligde averajla 7 puanla 4’ncü sırada bulunan Bolusporumuz bundan önce oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve bir de mağlubiyet aldı.

Rakip Göztespor ise 12’nci sırada bulunuyor. Rakibimiz bundan önce oynadığı 4 karşılaşmadan sahadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrıldı.

Mücadele öncesi Ligdeki puan durumu şu şekilde; 

Mücadelede başladı

Her İki takımda sahaya 4-1-4-1 dizilişiyle sahaya çıkarken, karşılaşma öncesi tribünleri büyük oranda dolduran Boluspor taraftarımız Takımı tribüne çağırarak destek verdi. Az sayıda Göztespor taraftarı da tribünlerde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldılar.

Karşılaşmaya Göztesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Karşılaşmanın 11 dakikası geride kalırken, her iki takımın da karşılıklı atakları yaşandı. Bu ataklarda iki takım da ciddi bir gol pozisyonuna giremezken, Bolusporlu futbolcuların rakip oyuncuların top ayağına geldiğindeki baskılara etkili oluyor. 

Dakikalar 13'ü gösterirken her iki kalede de ciddi bir gol pozisyonu yakalayamadılar. Bolusporlu oyuncularımız rakip ön alanda yaptıkları baskı ile kaptıkları toplarla etkili olmaya çalışıyorlar.

Dakika 18: Burak Asan rakip oyuncu Yasin Öztekin'e yaptığı faul sonrası maçın orta hakeminden sarı kart gördü.

Dakika 21: Hüsamettin ile girdiği ikili mücadele sonrası oyuncumuz Olare yerde kaldı ve sağlık ekipleri sahaya girerek oyuncumuza müdahale ediyorlar.

Dakika 23: Sağ kanattan Melih Okutan ile etkili geldik. Ortasında Furkan'ın kafa vuruşu auta çıktı. Rakip kaledeki ilk tehlikeli atağımız da böylelikle Furkan'ın vuruşunda top dışarı çıktı.

Dakika 27: İsmail Köybaşı kaptırdığı top sonrası Landel'i düşürünce karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü.

Dakika 28: Obinna, Bülent Cevahir'e yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

Dakika 37: Balde'nin pasında ceza sahasın Gökhan Alsan'ın vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 41: Melih'in şutu savunmadan sekti. Gökhan Alsan geri dönen topu Landel'le buluşturdu. Onun uygun vuruşunda top auta çıktı. 

Dakika 43: Karşılaşmanın bu dakikalarında özellikle Melih'le sol kanattan etkili geliyoruz. Yine bu dakikalarda Bülent Cevahir'in içeriye ortaladığı topu rakip defans oyuncuları Balde ile buluşmadan kornere attılar.

Karşılaşmanın sonuna maçın 4. Hakemi tarafından Batuhan Gültek tarafından 1 dakika ilave edildiğini gösteren tabela kaldırıldı.

Uzatma dakikalarında da her iki takım da gol bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraber bitti.

İkinci yarı başladı

Göztepespor ikinci yarıda oyuna Hüsamettin'in yerine Hasıc, Arslanagıc'in yerine de Mıhajevic ile mücadeleye başladı. Ekibimiz ikinci yarıya da ilk yarıdaki kadrosuyla çıktı.

Dakika 48: Melih'in pasında sol kanatta topla buluşan Gökhan Alsan rakip ceza sahasında Landel'le topu buluşturdu. Landel müsait pozisyonda topa iyi vuramadı ve auta çıktı.

Dakika 52: Melih ve Balde'nin paslaşmasında ceza sahasın dışında topla tekrar buluşan Melih'in sert şutunda top az farkla kale direğinin dibinden auta çıktı.

Dakika 58: Rakip takım uygun pozisyonda ceza sahamızın içinde Yasin Öztekin topla buluşurken oyuncumuz Olare topa son anda vurarak, tehlikeyi önledi.

Dakika 60: Sağ kanatta Hakan Bilgiç'in güzel ortasında müsait pozisyonda topla buluşan Balde'nin kötü vuruşu sonrası top auta çıktı.

Dakika 61: Furkan Demir'in yerine Arda oyuna girerken, Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar oyuna ilk müdahalesini yaptı.

Dakika 62: Burak Asan'ı düşüren rakip takım oyuncusu Mesut sarı kart gördü.

Dakika 67: Rakip takımda Yalçın'ın yerine Romal oyuna girerken, böylelikle 3^ncü değişikliklerini gerçekleştirdiler.

Dakika 78: Arda'nın orta şut karışımı gönderdiği şut kaleye giderken Ekrem son anda topu kornere çeldi.

Dakika 78: Takımımızda Gökhan Alsan'ın yerine Eray, Melih'in yerine de Bregu oyuna girdi.

Dakika 84: Mesut'un müdahalesi sonrası Landel yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. 

Dakika 85: Kazanılan penaltı atışında topun arkasına Landel geçti. Landel'in vuruşunda top ağlarla buluştu. Takımımız 1-0 öne geçti.

Dakika 88: Obinna çıktı Atanga girdi. Tıjanıcın yerine de rakip takımda Emre Çolak oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+1: Yasin'in vuruşunda kalecimiz Çağlar mutlak bir golü önledi.

Dakika 90+2: Mesut'un sert şutunda top az farkla auta çıktı.

90+2: Balde'nin yerine yeni transferimiz Posmac oyuna girdi.

Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Landel'in ayağından bulduğumuz golle 3^üncü iç saha maçımızdan ilk galibiyetimizi alarak ayrıldık. 1-0

Bu sonuçla Bolusporumuz puanını 10'a yükseltti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler