Kalaycıoğlu Ailesinin mutlu günü

Kalaycıoğlu Ailesinin mutlu günü Kalaycıoğlu Ailesinin mutlu günü
A- A+

Bolu’nun sevilen isimlerinden Kalaycıoğlu Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketinin sahibi Hayri ve Selma Kalaycıoğlu çiftinin evlatları Emir Serhan erkekliğe ilk adımı attı.

26 Ağustos Cuma akşamı Termal Otelde yapılan sünnet düğününde ise Kalaycıoğlu Ailesini akrabaları ve dostları yalnız bırakmadılar. Bolu’dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Emir Serhan gece boyunca hünerlerini pistte sergilerken, tüm ilgiyi de üzerinde topladı.

Bolu’da Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti sektöründe faaliyet gösteren Baba Hayri Kalaycıoğlu, oğlunun erkekliğe adım atmasından dolayı mutluluğunu dile getirirken kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler