Karacasu'da dengeleri değiştirecek gelişme

Karacasu'da dengeleri değiştirecek gelişme Karacasu'da dengeleri değiştirecek gelişme
A- A+
Reklam

Karacasu Beldesinde 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Celal Beydilli’nin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemesi, Beldede tepkiyle karşılandı.

Son dakikaya kadar ismi Karacasu Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti kulislerinde dolaşan Beydilli'nin isminin son dakika listeden çıkarıldığı iddiası, Karacasu'da özellikle AK Partililer tarafından tepkiyle karşılandı.

AK Parti’nin Sedat Bozoğlu’nu aday göstermesi sonrası Karacasu’da hareketli saatler yaşanırken, hem MHP’den hem de AK Parti’den aday olarak girdiği 3 seçimi de kazanacak kadar Karacasu’da sevilen biri isim olan Celal Beydilli’ye, ciddi anlamda “aday ol” baskısı geldiği öğrenildi.

Karacasu’da henüz Belediye Başkan Adaylarını açıklamayan İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi gibi bazı siyasi partilerin Beydilli’ye kendi partilerinden aday olması yönünde teklif yapıldığı iddia edilirken, AK Parti mensubu çok sayıda Karacasulunun da Beydilli’ye “bağımsız aday” olması yönünde baskı yaptıkları iddia edildi.

Gelen ciddi baskılar nedeniyle karar aşamasında olduğu öğrenilen Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli’nin Pazartesi günü AK Parti’den istifa ederek, yeni yol haritasını Bolu kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler