Karagöz, Ankara’da ilgi odağı oldu

Karagöz, Ankara’da ilgi odağı oldu Karagöz, Ankara’da ilgi odağı oldu
A- A+
Reklam

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, hafta sonu Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda beraberindeki CHP’li Belediye Başkanları ile Bolu’yu temsil etti. 2019 Yerel seçimlerinde 3 Belediyeyi kazanabilen CHP Bolu Teşkilatları, Tahsin Mert Karagöz’ün İl Başkanlığında Bolu’da 6 Belediye Başkanlığını kazanarak tarihi bir zafere imza atarlarken, Türkiye’deki en genç İl Başkanı olarak elde ettiği zafer nedeniyle de Ankara’da düzenlenen çalıştayın ilgi odağı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen çalıştayda CHP’li belediye başkanları katıldı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’ün, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu, Seben Belediye Başkanı Uygar Oturakdaş, Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Telemen, Gökcesu Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ile birlikte katıldığı çalıştayda; şehirler, belediye ve yerel yönetimler hakkında fikir alışverişleri yapıldı.

Çalıştay hakkında bir değerlendirme yapan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz; “Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılarak, Bolu’nun sesini ve vizyonunu temsil ettik. Ülkemizin geleceği için yapılan bu önemli toplantıda, yerel yönetimlerin rolü ve sorumlulukları konusunda fikir alışverişinde bulunarak, daha yaşanabilir bir Bolu için yeni projelerin temellerini attık.’’ ifadelerini kullandı

Genel Başkan Özgür Özel ve belediye başkanları, çalıştay programı kapsamında Anıtkabir’i de ziyaret etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler