Karagöz CHP Grubunda konuşma yaptı

Karagöz CHP Grubunda konuşma yaptı Karagöz CHP Grubunda konuşma yaptı
A- A+
Reklam

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, partisinin TBMM’de milletvekili ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kapalı grup toplantısındaki konuşmasıyla alkış aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, partisinin 81 il başkanı ve 128 milletvekiliyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirdiği kapalı grup toplantısına katıldı. TBMM grubuyla bir araya gelerek tanışma değerlendirme toplantısı yapan CHP İl Başkanları kürsüye çıkarak kısa konuşmalar yaptı.

Türkiye’nin en genç CHP İl Başkanı olarak kürsüye çıkan ve 18 yaşında üye olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde aldığı görevleri anlatan bir konuşma yapan Karagöz, diğer il başkanları ve milletvekilleri tarafından alkışlandı.

Karagöz, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “Partimizin kapalı grup toplantısında il başkanları ve milletvekillerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Türkiye’nin en genç il başkanı olarak, iktidara yürüyen bir partinin kadroları arasında yer almaktan bir kez daha onur duydum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler