Karargah kuracaklarmış..!

Karargah kuracaklarmış..! Karargah kuracaklarmış..!
A- A+
Reklam

Sosyal medya mecrası ınstagramda Berkay Güneş isimli bir gencin hem kişisel hem de bir gruba ait olduğu düşünülen hesaplarında Bolu’ya gençlik merkezi ve medrese kuracaklarına dair videolar paylaşılıyor.

Berkay Güneş’e ait şahsi hesabında 33 bin 100 ve yine Yenigenclik_ adlı hesapta da 51 bin 700 takipçi bulunan hesaplar üzerinden yapılan paylaşımlarda Bolu’nun sokaklarında çekilmiş video paylaşımları yaparak, “Biz Geldik” diyorlar.

Gençlik Merkezi ve Medresenin bir karargah olacağı vurgulanan videolarda nereye yapılacağı açıkça söylenmezken, buraya bir tuğla koymak isteyenlerin özelden kendileriyle iletişime geçmeleri isteniyor.

Bolu’da kuracaklarını söyledikleri gençlik merkezi ve karargah ile ilgili paylaşımında Berkay Güneş; “Kardeşlerimle birlikte Bolu’ya geldik. Burada açacağımız gençlik merkezi ve medreseyle alakalı bazı Müslüman Abilerimizle istişare ettik. Bizi sonuna kadar destekleyeceğini ifade eden ve hatta Bolu’nun her tarafında bir gençlik merkezi açmamız gerektiğini ifade eden insanlar vardı. Ama bununla birlikte bu işin ehemmiyetini anlayamadığından dolayı; “ne yapacaksınız”, “bu işin sonu başarısızlık” diyen insanlar da vardı. Peki, bu işin sonunun başarısızlık olacağını ifade eden insanlara rağmen biz kime güvenip de bu yola çıkıyoruz? Allah AZZE ve CELLE’ye ve sonrasında Müslüman cömert abilerimize güvenip de bu yola çıkıyoruz. Biz sadece gençlik merkezi ve medrese açmayacağız. Aynı zamanda bütün cemiyet ve cemaatlerin haftalık toplantılar yapacağı, ayın sonunda ne kadar başarılı olduğumuz hakkında istişareler edileceği bir karargah kuracağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullanıyor.

Videonun sonunda da “Sadece bir gençlik merkezi değil. Müslümanların toplanma yeri olacak. Bu toplantılar bazen sohbet, bazen etkinlikler için olacak. Bazen de zalime dur demek için! Siz de buraya bir tuğla koymak isterseniz özelden iletişime geçebilirsiniz” çağrısı yapılıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler